Voor ouders

Wat is gastouderopvang?

Gastouderopvang is een kleinschalige en flexibele vorm van kinderopvang. Deze vorm van kinderopvang kan bij de jou thuis zijn, maar ook bij de gastouder thuis. Of zelfs gecombineerd indien gewenst. Als je het belangrijk vindt dat je kind(eren) in een persoonlijke, huiselijke omgeving opgevangen worden, kan deze vorm van kinderopvang ideaal zijn.

Kleinschalige gastouderopvang

Deze opvang is een unieke, kleinschalige manier van kinderopvang. Ieder kind krijgt de zorg en aandacht die het nodig heeft. Omdat elk kind uniek is ontwikkelt het zich op zijn of haar eigen manier. Daarnaast brengt gastouderopvang nog meer voordelen met zich mee. Je kunt via Jenny’s Gastouderbureau als ouder en als gastouder gebruik maken van een mooi aanbod in opvang- en ontwikkelingsgerichte cursussen en workshops.  Daarnaast is er een thema- en activiteitengericht ontwikkelingsaanbod voor je kind via het programma van DoenKids. Op deze pagina vind je meer informatie over de voordelen van deze vorm van kinderopvang.

Bemiddeling in Groningen, Friesland en Drenthe

Jenny’s Gastouderbureau bemiddeld in Groningen, Friesland en Drenthe en bespreekt samen met jou en de gastouder het pedagogisch beleid. Hierin proberen we altijd zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen. De opvoed- en ontwikkelingstechniek die jij toepast voeren we zoveel mogelijk door. Daarbij is een goede match tussen ouder(s) en gastouder natuurlijk van groot belang.