Jenny's Gastouderbureau
over mij

Hoi!

Mijn naam is Jenny Donkervoort, het gezicht van Jenny’s Gastouderbureau. Ik woon in de prachtige stad Groningen, vlakbij het centrum. Hoe ik mezelf zou omschrijven? Ik ben (bijna) altijd vrolijk, heb gevoel voor humor en houd van een gezellige babbel. Naast mijn werk als consulent ben ik vooral de trotse moeder van een lieve, leuke en zeer creatieve zoon.

Werken met kinderen


Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker en heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen. Zo heb ik onder andere als (hoofd) begeleider op een logeerboerderij met multi-probleemkinderen gewerkt. Binnen Maatschappelijk Juridische Dienstverlening heb ik een huiskamerproject gedraaid met randgroepjongeren en ben ik ambulant begeleider geweest voor mensen in zorgsituaties vanuit het PGB.

De afgelopen twee jaar heb ik met ontzettend veel plezier als nanny gewerkt bij twee gezinnen aan huis. Door mijn ervaring weet ik als geen ander hoe leuk en verantwoordelijk het werk van een gastouder of nanny is. Het opbouwen van een relatie met de ouders en de gastkinderen is erg mooi, we waren van twee kanten erg op elkaar gesteld.

Hoewel ik niet meer voor ze werk, heb ik nog steeds contact met de gezinnen. Ik vind het hartstikke leuk om hun ontwikkeling op deze manier nog een beetje te volgen. We zijn altijd dolblij om elkaar weer te zien.

I

Door mijn ervaring weet ik als geen ander hoe fantastisch het werk als gastouder en nanny is.

Doen waar ik het meest gelukkig van word

Het opzetten van een eigen gastouderbureau is voor mij altijd een droom geweest. Die is nu werkelijkheid geworden: ik heb mijn eigen gastouderbureau! Daar ben ik ontzettend trots op. Ik doe wat ik het allerliefste doe: zorgdragen, dingen regelen en coördineren en zelf de touwtjes in handen hebben. Als consulent blijf ik op deze wijze bovendien toch nog in contact met ouders en kinderen.

Heerlijk en zo gezellig!

Ik hoop jou en je kinder(eren) dan ook gauw eens te mogen ontmoeten!

Liefde, aandacht, veilig en een betrouwbare opvoeding voor elk kind staat bij Jenny’s Gastouderbureau centraal.

24/7

Meer over Jenny’s Gastouderbureau

 

Erkend en geregistreerd gastouderbureau

Erkend en geregistreerd gastouderbureau

Jenny’s Gastouderbureau is een erkend en geregistreerd gastouderbureau met als doel het bieden van veilige en betrouwbare opvang van kinderen.
Kwaliteit staat op nummer 1

Kwaliteit staat op nummer 1

In mijn taak als gastouderconsultent bied ik de ouder(s) en de gastouder(s) de juiste professionele ondersteuning, goed en overzichtelijk contact. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid staat hierin voorop.
Je kind in vertrouwde handen

Je kind in vertrouwde handen

Ik vind het ontzettend belangrijk dat ouders met een goed gevoel en een gerust hart het huis uit gaan en hun kinderen in vertrouwde handen achterlaten.
Waarom kiezen voor Jenny's Gastouderbureau

Waarom kiezen voor Jenny's Gastouderbureau

Het belangrijkste verschil tussen mijn en andere gastoudersbureaus? Persoonlijke betrokkenheid tussen ouders en gastouder!
Gezonde Kinderopvang

Gezonde Kinderopvang

Elk kind verdiend een gezonde start. Juist daarom maak ik een gezonde leefstijl écht onderdeel van de dagelijkse opvang van je kind(eren).
Twijfel niet, stel je vraag!

Twijfel niet, stel je vraag!

Heb je een vraag? Twijfel niet: bel, app of mail me.
Spreek ik je snel, leuk!

Ben je op zoek naar een gastouder, wil je zelf gastouder worden of droom jij van je eigen gastouderopvang?
Neem contact met  mij op!