Jenny's Gastouderbureau

Aanbod gastouders

 Beschikbare gastouders

Hoi vraagouder,

Hieronder vind je een aantal gastouders. Benieuwd naar andere gastouders? Niet alle gastouders staan namelijk vermeld op deze pagina, dus neem gerust contact met mij op dan kijk ik graag met je mee naar je wensen.

Kennismaken met één van deze of één van mijn andere gastouders? Vragen? Meer informatie? Neem contact met me op, ik help je graag!

Liefs Jenny

 

Jenny's gasouderbureau Gorningen
gast ouder Sofia
Sophia
Maak kennis met Sophia

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Sophia. Ik woon in Scheemda met mijn man, onze 2 kinderen en onze dieren.

Ik ben flexibel, open en betrouwbaar en houd van buiten zijn.

Graag leer ik de kinderen veel over de natuur en hoe ze het beste met dieren kunnen omgaan. Verder hebben we een moestuin en kunnen we dus een hoop leren over zaaien, groeien en oogsten (proeven).

In mijn gastouderopvang wil ik de kinderen graag volgen in hun ontwikkeling. Ik wil ze echt leren kennen en pas me aan bij hun leergierigheid en hun behoeften.

Als moeder heb ik ervaren dat bepaalde aspecten van het natuurlijk ouderschap bij mij passen. Kinderen dragen, verdieping in baby- kindergebaren en eten volgens de Rapley-methode is iets wat ik in mijn opvang zou kunnen toepassen.

Heb je opvang nodig en wil je je kind(eren) iets meegeven over groen, buiten, natuur en dieren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wie weet tot snel!

Groet Sophia Veenhoven

Gastouderopvang Het Groene Nest

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

gastouder jennys gastouderbureau
Debora
Maak kennis met Debora

Hoi!

Ik ben een mama van 2 kinderen en ik woon samen met mijn vriend in Bedum. We hebben een zoontje van bijna 6 jaar en een dochtertje van 2 jaar. Ik werk nu sinds 5 jaar als gastouder wat ik ontzettend leuk vindt om te doen! Ik heb momenteel een gezin van 4 jongens. Leeftijden 2, 4,8 en 11 jaar. We knutselen samen, doen spelletjes ik haal de kinderen op van school en ik verricht ook huishoudelijke taakjes. Ik ben van af september weer beschikbaar voor een nieuw gezin. Ik ben zorgzaam, kan streng zijn maar ik beweeg ook met de kinderen mee en kan mij aanpassen. Ik ga ook graag lekker met ze naar buiten. Wil je graag kennis maken dan hoor ik het graag!

Groetjes,
Debora

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

kim jenny's gastouderbureau
Kim
Maak kennis met Kim

Hallo,

Ik ben Kim en woon in Luinjeberd, bij Heerenveen.
Ik ben gastouder aan huis (nanny). Dat betekent dat ik bij het gezin thuis voor de kinderen kom zorgen.
 
Ik ben zelf moeder van een dochter. Ik begrijp dus als geen ander hoe fijn het is dat de opvang voor uw kind goed geregeld is. Zodat u fijn kunt werken, zonder over de zorg van uw kind in te zitten.
 
Het werken met kinderen spreekt mij erg aan. 
Ik vind het fijn om kinderen om me heen te hebben, ze zijn nog zo puur en speels, waar ik voor mezelf positieve energie uit haal. Ook vind ik het interessant om te zien hoe een kind zich op zijn/ haar eigen manier ontwikkeld en vind het leuk om deze ontwikkeling extra te stimuleren.
 
Ik vind het belangrijk om kinderen een fijne en veilige opvangplek te bieden. En waar kan dat nou beter dan in het eigen huis van uw kind. Met zijn/haar eigen bedje om te slapen, het eigen speelgoed en de eigen vriendjes in de buurt. 
Ik vind het belangrijk om een fijne vertrouwensrelatie op te bouwen met de kinderen. Dit doe ik door voorspelbaar, duidelijk en attent te zijn, naar de kinderen te luisteren en op een positieve manier met kinderen om te gaan.
 
Heeft u vragen? Neem dan contact op. 
 
Groetjes, 

Kim

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

Nathalie
Nathalie
Maak kennis met Nathalie

Hallo,

Ik ben Nathalie van gastouderopvang ‘Nathalie’s Zonnetjes’.

Ik woon in Bedum samen met mijn man, onze 3 lieve kinderen en kat ‘Lilly’. Wij wonen in een leuk, warm, gezellig huis met tuin in een hele kindvriendelijke wijk.

Ik ben altijd werkzaam geweest in de zorg. Toen ik tijdens mijn zwangerschap te horen kreeg dat  ik geen contractverlenging kreeg, ben ik gaan na denken wat ik verder wilde. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, want ik wilde altijd al voor mijzelf beginnen, mijn eigen opvang en ben er toen al gauw op gekomen om te stralen als gastouder.

Werken met kinderen vind ik enorm leuk! Ik bezorg de kinderen graag iedere dag een leuke, gezellige en stralende dag(lach).

Daarnaast vind ik het ook leuk om de kinderen te zien opgroeien en ontwikkelen op hun eigen tempo en ze zie uitbloeien tot kleine zelfverzekerde kindjes.

Heerlijk samen knuffelen, spelen, bakken, naar buiten, lezen en knutselen etc. etc. Mijn dag is helemaal voldaan wanneer de kinderen aan het einde van de dag met een stralende lach op hun gezicht weer met hun papa en mama mee naar huis gaan.

Mijn motto: ‘Niks moet, bijna alles mag’!

Zo ook jouw eigen ontwikkeling, op je jouw eigen tempo.

Veder ben ik flexibel, hou ik van de drie ‘R’s toepassen; Rust, Reinheid en Regelmaat.

Vaak is bij mij alles (in overleg) mogelijk.

De juiste (open) onderlinge communicatie is hierin van groot belang. Je kunt bij mij met alles terecht!

Mijn werkdagen zijn;

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 6:30 tot 18:00 uur. (In overleg mag het altijd langer zijn).

Ik zet de koffie/thee alvast klaar.

Tot ziens bij,

Gastouderopvang Nathalie’s zonnetjes

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

gastouder tiny
Tiny
Maak kennis met Tiny
Mijn naam is Tiny Visser en ik ben geboren op 30 juni 1972. Ik heb drie kinderen. Alle drie kinderen zijn meiden, de oudste Monique woont niet meer thuis.  De middelste Nathalie en Samantha is nog thuiswonend. Wij wonen op een rustige plek in Haulerwijk. In en om het huis is voldoende speelruimte. Wij hebben huisdieren dus de kinderen komen in aanraking met de dieren alleen wel altijd onder toezicht. De kinderen genieten van de aandacht die ze aan de dieren mogen en kunnen geven.
 
Maart 2005 ben ik begonnen als gastouder. Dit is begonnen met een gezin maar ondertussen breidde dat snel uit naar meerdere gezinnen. Momenteel vang ik 10 kinderen op waarvan 5 schoolgaande kinderen en 3 kinderen die naar de peuterschool gaan.
Per september 2010 sta ik ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang.
Per 1 januari 2015 ben ik begonnen als zelfstandig gastouder onder het kvk nummer: 62598953
Per februari 2017 ben ik een erkend leerbedrijf geworden.
  
Werken met kinderen kost veel energie, maar ik krijg er ook heel veel voor terug. Ik vind het fijn om kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig en waar ze zich thuis voelen.

Het is fantastisch werk en ik geniet er elke dag van!

 

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587
jenny gastouders
Chantal
Maak kennis met Chantal
Hoi!
Mijn naam is Chantal Sietsma en ik ben inmiddels alweer 7 jaar gastouder.  Van jongs af aan wist ik al dat ik wilde werken met kinderen. Ik heb dan ook bewust opleidingen gekozen waarbij kinderen centraal staan. Het enthousiasme en de glimlach van kinderen geeft mij veel energie waar ik volop van kan genieten. In het werken met kinderen probeer ik hen altijd een veilig en vertrouwd gevoel te geven door zelf veel enthousiasme, behulpzaamheid en creativiteit te tonen. Door zelfstudie daag ik mijzelf uit om mijn activiteiten en handelen verder te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat ik doordacht te werk ga, op deze manier denk ik meer uit kinderen waar ik mee werk te kunnen halen.  
 
Ik vind het heel uitdagend om met kinderen activiteiten te doen waarbij je rekening houdt met het ontwikkelingsniveau en de interesses van de kinderen. Door leerzame – thema gebonden – activiteiten ben je het ene moment bezig met activiteiten en het andere moment met vaardigheden , gedrag en zorg. Geen dag is hierdoor hetzelfde en hier geniet ik dan ook volop van! 
 
Gastouderopvang de Kikker is geopend van maandag tot donderdag voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud in Haren. 
 

Kom je gezellig langs – onder het genot van een kopje koffie – om te kijken of wij een match zijn voor jou kindje? Ik kijk er al naar uit.

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

 

Nathalie
Nathalie
Maak kennis met Nathalie

Hallo,

Ik ben Nathalie en ben al enige tijd gastouder in de Groningse wijk Corpus den Hoorn.

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 op de maandag t/m donderdag van 7:30 uur tot 19:30 uur

Ik ben een creatieve gastouder die veel van de natuur houd en dan ook vaak met de kinderen naar buiten gaat, we lopen vaak hetzelfde rondje, waar de kinderen naar hartenlust kunnen bewegen.

Thuis zingen we graag liedjes, gaan we knutselen, lees ik voor en verkleden we ons

Ik vind het vooral belangrijk om de zelfstandigheid van elk kind te stimuleren, zodat het zelf keuzes leert maken en zelf taken kan doen die bij zijn/haar leeftijd passen.  Want ik denk dat in onze cultuur we een beetje vergeten zijn hoeveel een kind zelf kan. Als gastouder neem ik de tijd en geef ik kinderen daar alle ruimte voor om dit te ontdekken. Want vaak is het een kwestie van ontdekken wat je al allemaal zelf kan, als je daar de tijd en ruimte voor krijgt. Zoals bijvoorbeeld, Jampot deksel open maken, eitje pellen, aankleden, rits dichtdoen, mouwen die binnenstebuiten zijn terugdraaien, brood smeren, beker inschenken, vaatwasser helpen inpakken, eigen tas inpakken en nog veel meer.

Fysiek gezien kúnnen kinderen dit gewoon. En door het vaak te doen trainen ze hun spieren in kracht en motoriek. En leren ze; in stappen denken, creatief denken, doorzetten, afzien… kortom autonomie!

En dat geeft zoveel voldoening dat het zelfvertrouwen de pan uit rijst!♡

Groetjes,
Nathalie

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587