Jenny's Gastouderbureau

Aanbod gastouders Groningen, Drenthe en Friesland

gast ouder Sofia
Sophia
Maak kennis met Sophia

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Sophia. Ik woon in Scheemda met mijn man, onze 2 kinderen en onze dieren.

Ik ben flexibel, open en betrouwbaar en houd van buiten zijn.

Graag leer ik de kinderen veel over de natuur en hoe ze het beste met dieren kunnen omgaan. Verder hebben we een moestuin en kunnen we dus een hoop leren over zaaien, groeien en oogsten (proeven).

In mijn gastouderopvang wil ik de kinderen graag volgen in hun ontwikkeling. Ik wil ze echt leren kennen en pas me aan bij hun leergierigheid en hun behoeften.

Als moeder heb ik ervaren dat bepaalde aspecten van het natuurlijk ouderschap bij mij passen. Kinderen dragen, verdieping in baby- kindergebaren en eten volgens de Rapley-methode is iets wat ik in mijn opvang zou kunnen toepassen.

Heb je opvang nodig en wil je je kind(eren) iets meegeven over groen, buiten, natuur en dieren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wie weet tot snel!

Groet Sophia Veenhoven

Gastouderopvang Het Groene Nest

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

gastouder jennys gastouderbureau
Debora
Maak kennis met Debora

Hoi!

Ik ben een mama van 2 kinderen en ik woon samen met mijn vriend in Bedum. We hebben een zoontje van bijna 6 jaar en een dochtertje van 2 jaar. Ik werk nu sinds 5 jaar als gastouder wat ik ontzettend leuk vindt om te doen! Ik heb momenteel een gezin van 4 jongens. Leeftijden 2, 4,8 en 11 jaar. We knutselen samen, doen spelletjes ik haal de kinderen op van school en ik verricht ook huishoudelijke taakjes. Ik ben van af september weer beschikbaar voor een nieuw gezin. Ik ben zorgzaam, kan streng zijn maar ik beweeg ook met de kinderen mee en kan mij aanpassen. Ik ga ook graag lekker met ze naar buiten. Wil je graag kennis maken dan hoor ik het graag!

Groetjes,
Debora

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

kim jenny's gastouderbureau
Kim
Maak kennis met Kim

Hallo,

Ik ben Kim en woon in Luinjeberd, bij Heerenveen.
Ik ben gastouder aan huis (nanny). Dat betekent dat ik bij het gezin thuis voor de kinderen kom zorgen.
 
Ik ben zelf moeder van een dochter. Ik begrijp dus als geen ander hoe fijn het is dat de opvang voor uw kind goed geregeld is. Zodat u fijn kunt werken, zonder over de zorg van uw kind in te zitten.
 
Het werken met kinderen spreekt mij erg aan. 
Ik vind het fijn om kinderen om me heen te hebben, ze zijn nog zo puur en speels, waar ik voor mezelf positieve energie uit haal. Ook vind ik het interessant om te zien hoe een kind zich op zijn/ haar eigen manier ontwikkeld en vind het leuk om deze ontwikkeling extra te stimuleren.
 
Ik vind het belangrijk om kinderen een fijne en veilige opvangplek te bieden. En waar kan dat nou beter dan in het eigen huis van uw kind. Met zijn/haar eigen bedje om te slapen, het eigen speelgoed en de eigen vriendjes in de buurt. 
Ik vind het belangrijk om een fijne vertrouwensrelatie op te bouwen met de kinderen. Dit doe ik door voorspelbaar, duidelijk en attent te zijn, naar de kinderen te luisteren en op een positieve manier met kinderen om te gaan.
 
Heeft u vragen? Neem dan contact op. 
 
Groetjes, 

Kim

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

Jenny's Gastouderbureau Groningen
Aimée
Maak kennis met nanny Aimée

Hallo ouders,

Graag stel ik mezelf even aan jullie voor:

Mijn naam is Aimée, ik ben 26 en ik woon met mijn man in Zuidhorn. Ik ben in 2015 afgestudeerd als kraamverzorgende en ben ook een aantal jaren werkzaam geweest in de kraamzorg. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met baby’s, maar ook met de zorg voor oudere broertjes en zusjes. Daarnaast heb ik bij 3 verschillende gezinnen als nanny gewerkt, met kinderen tussen de 0 en 10 jaar oud. Werken met kinderen is echt mijn passie. Het geeft mij veel plezier en energie om zorg te mogen dragen voor kinderen en een rol te mogen spelen in de ontwikkeling van elk individueel kind. 
 
Ik ben een echt buitenmens en neem de kinderen dan ook graag mee naar buiten om de natuur te ontdekken. Daarnaast ben ik dol op samen boekjes lezen, knutselen, kleien enzovoorts. 
 
Ik kijk naar de behoeftes van elk individueel kind en stem graag samen met de ouder(s) af wat zij belangrijk vinden in de opvoeding. Open communicatie is dan ook belangrijk voor mij, zodat ik mijn zorg zo goed en passend mogelijk kan aansluiten op jullie. 
 
Denk je dat ik aansluit bij wat jij/jullie zoeken? Het lijkt me leuk om kennis te maken!
Groetjes 
Aimée

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

gastouder jenny
Carla
Maak kennis met Carla

Ik ben Carla, 

Ik heb zelf 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Wat ik belangrijk vind aan kinderen opvangen is dat zowel dat ouders/verzorgers als kinderen zich veilig en vertrouwd voelen in de omgeving die ik biedt.

Ik streef erna om dagelijks naar buiten te gaan, veel leer- en speelplezier vind ik erg belangrijk in een huiselijke sfeer.

Ik ben vanaf 1990 werkzaam in de kinderopvang en van 2009 gastouder. Ik heb de volgende opleidingen en cursussen gevolgd:

– SPW diploma ( Speciaal pedagogisch medewerker)

– VVE cursus (Voorschoolse en vroegschoolse educatie)

– Kindercoach

– EHBO

Liefs Carla

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

gastouder tiny
Tiny
Maak kennis met Tiny
Mijn naam is Tiny Visser en ik ben geboren op 30 juni 1972. Ik heb drie kinderen. Alle drie kinderen zijn meiden, de oudste Monique woont niet meer thuis.  De middelste Nathalie en Samantha is nog thuiswonend. Wij wonen op een rustige plek in Haulerwijk. In en om het huis is voldoende speelruimte. Wij hebben huisdieren dus de kinderen komen in aanraking met de dieren alleen wel altijd onder toezicht. De kinderen genieten van de aandacht die ze aan de dieren mogen en kunnen geven.
 
Maart 2005 ben ik begonnen als gastouder. Dit is begonnen met een gezin maar ondertussen breidde dat snel uit naar meerdere gezinnen. Momenteel vang ik 10 kinderen op waarvan 5 schoolgaande kinderen en 3 kinderen die naar de peuterschool gaan.
Per september 2010 sta ik ingeschreven bij het landelijk register kinderopvang.
Per 1 januari 2015 ben ik begonnen als zelfstandig gastouder onder het kvk nummer: 62598953
Per februari 2017 ben ik een erkend leerbedrijf geworden.
  
Werken met kinderen kost veel energie, maar ik krijg er ook heel veel voor terug. Ik vind het fijn om kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig en waar ze zich thuis voelen.

Het is fantastisch werk en ik geniet er elke dag van!

 

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587
jenny gastouders
Chantal
Maak kennis met Chantal
Hoi!
Mijn naam is Chantal Sietsma en ik ben inmiddels alweer 7 jaar gastouder.  Van jongs af aan wist ik al dat ik wilde werken met kinderen. Ik heb dan ook bewust opleidingen gekozen waarbij kinderen centraal staan. Het enthousiasme en de glimlach van kinderen geeft mij veel energie waar ik volop van kan genieten. In het werken met kinderen probeer ik hen altijd een veilig en vertrouwd gevoel te geven door zelf veel enthousiasme, behulpzaamheid en creativiteit te tonen. Door zelfstudie daag ik mijzelf uit om mijn activiteiten en handelen verder te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat ik doordacht te werk ga, op deze manier denk ik meer uit kinderen waar ik mee werk te kunnen halen.  
 
Ik vind het heel uitdagend om met kinderen activiteiten te doen waarbij je rekening houdt met het ontwikkelingsniveau en de interesses van de kinderen. Door leerzame – thema gebonden – activiteiten ben je het ene moment bezig met activiteiten en het andere moment met vaardigheden , gedrag en zorg. Geen dag is hierdoor hetzelfde en hier geniet ik dan ook volop van! 
 
Gastouderopvang de Kikker is geopend van maandag tot donderdag voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud in Haren. 
 

Kom je gezellig langs – onder het genot van een kopje koffie – om te kijken of wij een match zijn voor jou kindje? Ik kijk er al naar uit.

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

 

Nathalie
Nathalie
Maak kennis met Nathalie

Hallo,

Ik ben Nathalie en ben al enige tijd gastouder in de Groningse wijk Corpus den Hoorn.

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 op de maandag t/m donderdag van 7:30 uur tot 19:30 uur

Ik ben een creatieve gastouder die veel van de natuur houd en dan ook vaak met de kinderen naar buiten gaat, we lopen vaak hetzelfde rondje, waar de kinderen naar hartenlust kunnen bewegen.

Thuis zingen we graag liedjes, gaan we knutselen, lees ik voor en verkleden we ons

Ik vind het vooral belangrijk om de zelfstandigheid van elk kind te stimuleren, zodat het zelf keuzes leert maken en zelf taken kan doen die bij zijn/haar leeftijd passen.  Want ik denk dat in onze cultuur we een beetje vergeten zijn hoeveel een kind zelf kan. Als gastouder neem ik de tijd en geef ik kinderen daar alle ruimte voor om dit te ontdekken. Want vaak is het een kwestie van ontdekken wat je al allemaal zelf kan, als je daar de tijd en ruimte voor krijgt. Zoals bijvoorbeeld, Jampot deksel open maken, eitje pellen, aankleden, rits dichtdoen, mouwen die binnenstebuiten zijn terugdraaien, brood smeren, beker inschenken, vaatwasser helpen inpakken, eigen tas inpakken en nog veel meer.

Fysiek gezien kúnnen kinderen dit gewoon. En door het vaak te doen trainen ze hun spieren in kracht en motoriek. En leren ze; in stappen denken, creatief denken, doorzetten, afzien… kortom autonomie!

En dat geeft zoveel voldoening dat het zelfvertrouwen de pan uit rijst!♡

Groetjes,
Nathalie

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

gastouder jenny
Renee
Maak kennis met Renee

Mijn naam is Renee. Van jongs af aan heb ik twee passies/dromen en dat zijn, moeder worden en voor kinderen zorgen.

Ik ben ontzettend gelukkig dat ik moeder heb mogen worden.

Ik ben ook heel blij dat ik nu ook een gastouderopvang aan huis ga starten na de zomervakantie en daarbij zorg mag dragen voor de kinderen van anderen. Ik heb hiervoor benodigde studies gevolgd, namelijk gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

Ik heb jarenlang in de kinderopvang en bso gewerkt en heb daardoor ook veel ervaring met de zorg voor kinderen.

Wat ik belangrijk vind om te bieden, is een tweede thuis voor de kindjes, waarin ze samen mogen opgroeien en ruimte hebben om te ontwikkelen en van elkaar te leren. Er zal een kleine groep kinderen zijn, zodat iedereen gezien wordt en de tijd en aandacht krijgt die hij/zij verdient.

Ik zorg voor warm eten tussen de middag zodat je s ’avonds niet hoeft te haasten met koken na het werk, en de kinderen al een gezonde maaltijd hebben gehad.

Ik maak alles zelf en zoveel mogelijk biologisch. Ik vind het belangrijk dat kinderen veel buiten kunnen spelen en ook voldoende rust krijgen.

Verder zijn luiers, eten en drinken aanwezig en inbegrepen, zodat je daar zelf niet om hoeft te denken. Als ouder heb je het natuurlijk al druk zat!

Alleen borst/flesvoeding en reserve kleertjes moeten worden meegebracht.

Ik heb al wat aanmeldingen binnen en heb nog ruimte op de maandag, dinsdag en donderdag.

Zoek je nog opvang voor je kindje? Of ken je iemand die nog opvang zoekt?

Neem dan contact op met Jenny’s Gastouderbureau, het bureau waarbij ik ben aangesloten,  zij zorgt ervoor dat wij z.s.m. een  kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

Ik heb beperkte ruimte dus wees er snel bij.

Liefs Renee

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

gastouder jenny
Hala
Maak kennis met Hala

Over de opvang

Opvanglocatie: Bij gastouder aan eigen huis

Flexibele opvang: Ja

Ervaring: > 20 jaar

Opvanglocatie: Groningen – Zuid

LRK Geregistreerd: Ja

Over de gastouder

Hallo ouders, mijn naam is Hala.

k ben getrouwd en heb 3 kinderen. Al meer dan 20 jaar geniet ik van mijn werk met kinderen.

Ik vind het fijn om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling en van dichtbij te mogen meemaken hoe kinderen opgroeien. Ik heb een aantal jaar gewerkt in de kinderopvang en op twee basisscholen als klasse-assistent.

Na de geboorte van mijn derde zoon ben ik gastouder geworden.

Ik ga zoveel mogelijk met kinderen naar buiten en ze kunnen lekker in onze achtertuin of in het nabijgelegen speeltuintje spelen. Ik ben VVE gecertificeerd gastouder en hou ervan om met kinderen te knutselen, te kleien, te verven, te tekenen of gewoon samen een boekje te lezen of een spelletje te doen. Als het even kan zijn we buiten.

Bij mij krijgt ieder kind de aandacht die het nodig heeft. Ook bied ik een veilige en uitdagende speelomgeving. Ik heb veel cursussen gevolgd.

Rust en regelmaat en ontwikkelingsstimulering zijn de basis voor mijn werkwijze met kleine kinderen. In Corpus den Hoorn heeft gastouder weer een paar plekjes beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Opvangtijden 7.00-17.30 uur (of in overleg).

Rust, veiligheid en regelmaat vind ik een belangrijke basis voor jonge kinderen.

Ervaring van Jenny’s Gastouderbureau;

Hala is een lieve, sociale, betrouwbare, duidelijk in communicatie, gastouder! Hala is zeer flexibel en denkt graag mee in mogelijkheden, daar waar mogelijk is.

Hala onderneemt graag leuke dingen met kinderen, zoals spelletjes doen, samen spelen, voorlezen, knutselen, bakken en lekker veel naar buiten.

Daarnaast heeft Hala een duidelijke structuur van de dag. Gezellig samen aan tafel eten en soms heeft Hala zelf wat lekkers gemaakt.

Hala’s gezin in erg warm en je voelt je bij Hala en haar gezin al snel heel erg welkom!

Ik zou mijn kinderen graag bij Hala willen onderbrengen. Bij Hala zijn de kinderen in betrouwbare handen!

– Jenny Donkervoort –

Zoek je nog opvang voor je kindje? Of ken je iemand die nog opvang zoekt?

Neem dan contact op met Jenny’s Gastouderbureau, het bureau waarbij ik ben aangesloten,  zij zorgt ervoor dat wij z.s.m. een  kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

gastouder Kimberly
Kimberly
Maak kennis met Kimberly

Wat leuk dat je even tijd neemt om mijn stukje te lezen:  

Welkom bij Gastouder de kalfjeshoeven.  

Ik ben woonachtig op een melkveebedrijf samen met mijn vriend en zoontje van 2 jaar. 

Van jongs af aan had ik droom en dat is voor mij zelf te mogen beginnen als gastouder.

Ik ben ontzettend blij dat ik de keuze heb kunnen maken om binnenkort te mogen starten als gastouder en daarbij zorg mag dragen aan kinderen van 0-4 jaar.  

Ik heb hiervoor benodigde studies gevolgd, zoals pedagogisch medewerker en onderwijsassistent.  

Ik heb de afgelopen jaren in de kinderopvang en BSO gewerkt en heb daardoor veel ervaring mogen opdoen. 

Wat ik belangrijk vind om te bieden, is een tweede thuis voor de kinderen, waarin ze samen mogen opgroeien. De ruimte krijgen om zichzelf in hun eigen tempo te mogen ontwikkelen en hier de vrijheid krijgen om met andere kinderen te spelen, maar ook zeker hun eigen weg kunnen bewandelen.  

Dit zal een kleine groep kinderen zijn, zodat iedereen gezien en gehoord wordt en de tijd en aandacht krijgt die hij/zij verdient. 

Ik vind het belangrijk dat kinderen veel buiten kunnen spelen en ook voldoende rust krijgen.

Daarnaast zijn de dingen die op een boerderij gebeuren interessant en worden zeker meegenomen in het dagelijks leven.

Verder zijn luiers, eten en drinken aanwezig en inbegrepen, zodat je daar zelf niet om hoeft te denken. Als ouder heb je het natuurlijk al druk zat! 

Alleen borst/flesvoeding en reserve kleertjes moeten worden meegebracht, alle kindjes krijgen een eigen bakje zodat de reserve kleren hier kunnen blijven liggen en als er werkjes worden gemaakt kan dit hierin gelegd worden om mee naar huis te nemen.

Mijn opvang dagen/ tijden zijn:  

Maandag: 7:00-19:00
Dinsdag: 7:00-19:00 
Woensdag in overleg bij genoeg aanmeldingen.  
Donderdag: 7:00-19:00        
Vrijdag: 7:00-19:00 

Zoek je nog opvang voor je kindje? Of ken je iemand die nog opvang zoekt? 

Neem dan contact op met Jenny’s Gastouderbureau, het bureau waarbij ik ben aangesloten, zij zorgt ervoor dat wij z.s.m. een kennismakingsgesprekkunnen inplannen.

Liefs,
Kimberley

Meer weten over mijn gastouderopvang? Vrijblijvend komen kennismaken? Neem voor meer informatie contact op met 0683258587

 Beschikbare gastouders

Hoi vraagouder,

Hieronder vind je een aantal gastouders. Benieuwd naar andere gastouders? Niet alle gastouders staan namelijk vermeld op deze pagina, dus neem gerust contact met mij op dan kijk ik graag met je mee naar je wensen.

Kennismaken met één van deze of één van mijn andere gastouders? Vragen? Meer informatie? Neem contact met me op, ik help je graag!

Liefs Jenny

 

Jenny's gasouderbureau Gorningen